EN
Site map | Sharepoint | Login

Agenda

9 juni 2016

GeNeSys studiedag en infomarkt

Bedrijven, kenniscentra, maatschappelijke actoren en burgers zoeken meer en meer hoe ze zorgzaam kunnen omgaan met grondstoffen. Bederfbare grondstoffen verdienen hierbij extra aandacht zoals reststromen uit de groente- en fruitsector, uit de visserij, resten uit natuurbeheer, mest, … 

Met het ambitieus onderzoeksproject GeNeSys (Gebruik van Nevenstromen als Systeeminnovatie) heeft ILVO de jongste 4 jaar intensief gewerkt op dit thema.

U bent van harte uitgenodigd om de resultaten te vernemen op de GeNeSys studiedag op donderdag 9 juni. 

Verneem niet alleen de laatste technische bevindingen uit onze sileer, bioraffinage en composteer experimenten. Beluister vooral ook hoe de aanpak zelf is bestudeerd om innovaties zo maximaal en succesvol mogelijk ingang te laten vinden in de markt. De studiedag is interactief en geeft ook het woord aan de bedrijven die reeds bij de deelprojecten zijn betrokken.

Na de lezingen, kunnen jullie tijdens de infomarkt kennismaken met bedrijven die actief zijn in de bio-economie (laat gerust ook weten als jullie zelf interesse hebben in een stand).

Datum en uur:                         Donderdag 9 juni 2016 om 9u

Plaats:                                     ILVO, Plant 39, Caritasstraat 39, 9090 Melle (Auditorium)

Programma en inschrijving: Inschrijven is gratis, maar verplicht vóór 30 mei 2016 en kan via volgende link© Gebruik van nevenstromen als systeeminnovatie (GeNeSys) | Contact Webmaster.